Iets te doen in Zwijnaarde?

Sticky bericht

Verenigingen die graag hun activiteiten willen melden, kunnen HIER het slabloon terugvinden met de in te vullen gegevens. Dat mag worden gestuurd naar agenda@cultuurzwijnaarde.be.

De culturele agenda kan u HIER raadplegen en toevoegen aan uw andere Google-agenda’s!

Welkom

Sticky bericht

Beste cultuurliefhebbende bezoeker,

we heten je welkom op de vernieuwde website van het Cultuurplatform Zwijnaarde.

Hier vind je voortaan de informatie over onze projecten en culturele werking in het Gentse landelijke cultuurdorp aan de rand van de Schelde: Zwijnaarde.

Zwijnaarde smaakt en luistert

Tijdens het weekend van de traditionele septemberkermis is er dit jaar heel wat te doen in Zwijnaarde. De samenwerking van vele Zwijnaardse organisaties (in het bijzonder de Feestcommissie en Gezinsbond, met ondersteuning van de Cultuurdienst Stad Gent en het Ontmoetingscentrum Zwijnaarde) levert een mooi programma met culturele inslag op.

Zo is er op vrijdag de vertoning van de gelauwerde familiefilm “Zeevonk” (van de Zwijnaardse auteur Wendy Huyghe) in de Nieuwe Melac, en verwelkomen we op zondag de stadscomponiste Lara Rosseel, die samen met lokaal talent en de Koninklijke Harmonie Zwijnaarde een gratis concert geeft in het Zonnebloempark. Iedereen welkom!

Street art tovert kleur op Zwijnaardse gevels

Het Cultuurplatform werkt in het kader van een wijkbudgetproject samen met enkele jongeren, vrijwilligers en Wallin’ vzw aan een metamorfose van Zwijnaarde. Ontdek hier de street art en de poëzie in het straatbeeld.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema door Anders Norén