Logo Spectrum

De Kunstkring Spectrum is een Zwijnaardse vereniging van een aantal geengageerde kunstenaars, werkzaam in verschillende richtingen van de kunstwereld. Naast het bezoeken van tentoonstellingen en allerhande andere activiteiten, organiseert de Kunstkring ook ieder jaar een tentoonstelling met eigen werk , niet enkel te Zwijnaarde maar overal waar interesse bestaat voor hun mooie werk.

 

 

Dit jaar is de Kunstkring opnieuw van de partij op TrackZ 2018. Ze stellen hun werken tentoon in de "balkonzaal" van de Nieuwe Melac: de PZ 2.

Even na de TrackZ volgt ook een grote tentoonstelling te Wachtebeke in cultuurhuis “Safarken” met werk van de volledige groep. Meer info op https://kunstkringspectrum.be)of tijdens TrackZ op hun stand.

Tijdens TrackZ kan u genieten van schilderwerk en aquarellen, boetseerwerk, porcelein-schilderen enz. Het zijn maar enkele van de gedemonstreerde disciplines. Ook zijn er steeds enkele artiesten ter plaatse voor meer uitleg.

Bij uitbreiding zal er dit keer een tekenwedstrijd zijn voor de jongeren die TrackZ bezoeken.

Zij kunnen ter plaatse een tekening maken op speciale bladen die ze krijgen, en waarbij ze zich laten inspireren door wat ze al te zien kregen. Uit deze “werken” wordt een winnaar gekozen, die zijn werk ingekaderd wordt aangeboden met een mooie doos Caran d’Ache kleurpotloden.

Het winnende werk zal ook worden voorgesteld op de tentoonstelling van Kunstkring Spectrum te Gent begin 2019 in het hof van Ryhove.

 

De deelnemende leden van de kunstkring zijn:

Paul De Cocker, Marc Schelstraete, Richard Buyle, Monique Coene, Marcel Motet, Marc Careel, Eddy Engels, Rita Teirlynck, Patrick Vande Putte, Carine Lauweryns en Peter Van den Oudenhove.

 

Tijdens deze happening zullen er ook voor het eerst kaarten, uitgegeven door de kunstkring, te verkrijgen zijn. Er zijn van elk lid twee kaarten beschikbaar, dus 24 in totaal. Hieronder ziet U een aantal beelden van de werken die op kaart verkrijgbaar zijn.

 

PDC  Spectrum002  MS  Spectrum005
Spectrum004  Spectrum003  Spectrum006  Spectrum007
 Spectrum009  Spectrum011  Spectrum012  Spectrum MC