Ann De Bosscher (1967) woont in Gent, waar ze werkt als leerkracht, schrijft en voordrachten geeft.

Haar debuut ‘De enkeling en zijn zuster’, geschreven na het plotse verlies van haar broer, werd door honderden mensen gelezen.

‘Het labyrint’ is haar tweede boek. Een psychologische roman waarbij de lezer meegenomen wordt op een reis van diepzinnigheid die leidt tot persoonlijke groei.

Lees

Voel

Vind!

Drie eenvoudige woorden die de lezer opnieuw een stuk dichter bij zijn ware ik brengt.  

Wanneer ik mensen met mijn boodschap raak, is mijn doel bereikt.

 

LabyrintDe hoogsensitieve Anna is geen doorsneekind. Nadat ze door de jaren heen meerdere keren met verdriet en verlies werd geconfronteerd, zoekt ze als volwassene naar haar innerlijke kind.

Wolf, haar zoon, helpt haar waardoor ze opnieuw de kracht vindt om sterk in het leven te staan.

Anna laat zich, op aanraden van Wolf, leiden door de levensverhalen van Daphne du Maurier, Elisabeth Kübler-Ross en Isabelle Allende.

Hierdoor ontdekt ze dat het ‘mooie aan verlies’ het terugvinden van de verbinding met de wereld kan betekenen. Een levensles voor alle mensen die op zoek zijn naar hun eigen pad en als een enkeling door het leven willen gaan.

Aan het verhaal is een tweede deel gekoppeld waarin de lezer op dezelfde manier als Anna op zoek gaat naar zijn of haar innerlijke kracht.

Dit deel is volgens dezelfde structuur als de roman opgebouwd en heeft als doel dat de lezer in zijn leven zijn innerlijke kind herontdekt.

Uitgeverij Het Punt   ISBN 9789460793998   Overal verkrijgbaar vanaf eind april ’18