Afdrukken

Tijdens TrackZ kan u in het KBC Verzekeringskantoor De Rocker een collectie abstracte werken op doek bekijken van de hand van Carine Mercie.

Carine vindt inspiratie voor haar kunst in haar innerlijke zelf. Ze laat zich graag in vervoering brengen door de schoonheid van de natuur en het spel van kleuren dat zich op het moment aandient en voltrekt.

 

Haar motto luidt: “de krachtigste muze is ons eigen innerlijke kind” (Stephen Nachmanovitch).

 

Creativiteit betekent voor haar dan ook het laten stromen en tot uitdrukking brengen van wat diep in haarzelf aanwezig is, en dit vorm te geven  in artistieke creaties. Eenvoudige schildertechnieken en de kracht van mindful bezig zijn, helpen haar om gedachten, beslommeringen en remmingen los te laten. Het werk van Carine is steeds abstract : het zegt niets of het zegt alles. Het hangt ervan af met welke verbeelding je ernaar kijkt.

 

In haar atelier “De Koozerie wil ze graag ook anderen inspireren en uitnodigen om samen met haar kunstzinnig creatief te zijn.

“Imagine, create, inspire … it’s my way of life” Carine Mercie

Haar nieuwste passie is keramiek. Met als uitgangspunt “Imperfect is the new perfect”, maakt ze eenvoudige, speelse , soms eigenzinnige creaties.

  

 

Daarnaast experimenteert Carine ook met Encaustic Painting (schilderen met bijenwas). Een een andere manier om zich met kleuren in het abstracte uit te leven.

 

 

 

 

 

Ter gelegenheid van TrackZ stelt ze voor het eerst haar nieuwe collectie ”Sans Contrainte  aan het publiek voor.

 

Meer info over Carine Mercie en "De Koozerie" (Dorpsstraat 22 te Zwijnaarde): zie www.dekoozerie.be of mail gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

powered by social2s