Lien Mia

Mia Polfliet en Lien Lesaffer zijn twee vriendinnen die elkaar stimuleren in hun proces van zelfontplooiing.

Trackz 2018 kwam op hun pad... en fascineerde hen om één of andere reden.

Onder het motto “samen sterk” besloten ze dan ook deel te nemen met hun beginnend werk.

 

 

 

Wie is Mia ?

Mia groeide als jong meisje te Zwijnaarde op met een visuele beperking. Ze studeerde schoonheidszorg en aromatherapie. Ze houdt zich graag creatief bezig met haak- en breiwerk. Ze volgt ook muziekacademie (viool), maar het is toch vooral schilderen wat haar rust geeft. Mia volgt volledig haar gevoel en tovert keer op keer bloemen op het doek tevoorschijn. Ook haar partner Dirk schildert en stelt zijn werk Last Hope tentoon.

Wie is Lien ?

Als Bruggelinge studeerde ze af als licentiate klassieke talen aan de UGent. In 1998 werd ze leerkracht Latijn en vestigde zich te Gent. In 2006 volgde ze haar gevoel en onderbrak haar lesopdracht om samen met haar echtgenoot een tijdlang in Congo te wonen. Daar kwam ze haar intuïtie meer en meer op het spoor.  Kort daarna kwam ze samen met haar gezin in Zwijnaarde wonen.

In 2011 besloot ze om haar lesopdracht langer te onderbreken. Vandaag de dag is ze nog altijd thuis en brengt haar tijd vooral door met de zorg voor jonge kinderen en haar eigen groeiproces. Ze raakte o.m. geboeid door qigong, mindfullness en autisme.

Ze zou zichzelf geen creatieve bij noemen maar veeleer een vlindertje dat af en toe geniet van één of andere workshop. Zelf heeft ze vooral oog voor de schoonheid van het alledaagse. Kleine dingen doen haar hart zingen.

Op TrackZ 2018 tonen ze in het nieuwe Lokale Dienstencentrum De Mantel schilderwerk van Mia en haar partner Dirk, en een fotomozaïek waar Lien en Mia samen aan hebben gewerkt.